VegaPower Poznań Kraków Wrocław Podejmij wyzwanie Amnesty

VegaPower

Witam , jestem aktywistą działającym dla istot ludzkich i zwierzęcych , zbieram na rozwój swojej organizacji VegaPower zajmującej się aktywnym aktywizmem pro zwierzęcym . Moimi celami jest pomaganie zwierzętom , ludziom i przyrodzie a także przeciwstawianie się wielkim korporacją próbującym zawładnąć Planetą Ziemia , walczę o przyrodę , przeciwstawiam się myśliwym , przemysłowi mleczarskiemu , staję nie raz w obronie kobiet i słabszych , podpisuję i upubliczniam mnóstwo petycji i filmów przedstawiających sceny pokazujące jak są bardzo okrutnie traktowane zwierzęta , pomagam walczyć z sadystami i nie raz prowadzę wywiad . Narażałem swoje życie jak wielu aktywistów np. narażając się kierowcą cysterny z mlekiem czy przeciwstawiając się przemysłowej hodowli zwierząt , obserwując chów i wywóz zwierząt , lobby futrzarskim , monsanto i innym paskudnym niszczycielom i trucicielom naszej pięknej ziemi Potrzebny jest mi jakiś środek lokomocji (Motor), żeby muc poruszać się szybciej i załatwić więcej spraw związanych z dokarmianiem kotów , pomaganiem potrzebującym zwierzętom , ludziom w potrzebie , promowaniu Weganizmu i rozszerzeniu kontaktów w tą stronę , propagowaniu ekologii i walki z zanieczyszczeniem Polski jak i Całego Świata wychodzę z założenia że jeśli wszyscy byliby Weganami i Wegankami , nie byłoby głodu na świecie - co jest udowodnione naukowo . Chciałbym na początek uzbierać na samochód , który służyłby do Akcji humanitarnych . Przyjmę również niepotrzebne sprawne Auto każdego rodzaju i każdy motor - materialwpaski@o2.pl , mogą być również rowery , np. po to żeby zawieźć je potrzebującym w wybranym miejscu przy okazji chciałbym zorganizować zbiórkę żywności Wegańskiej wyłącznie i również zawieźć w wybrane miejsce , przydałoby się też miejsce na przygotowywanie Wegańskich produktów , różnego rodzaju przydatne przedmioty , środki czystości oraz odzież . Zapraszam chętne osoby , chcące dołączyć do mojej organizacji VegaPower , pozdrawiam z poważaniem Sylwester Kuś

17.07.2018 31.10.2018