Agata Konarzewska Warszawa Twój szczęśliwy dzień

Niech się zdarzy cud nad Wisłą!

15 sierpnia skończę 27 lat. W ciągu ostatniego roku przydarzył się szereg dobrych rzeczy: przygarnęłam dwa koty, wyszłam za mąż, rzuciłam palenie, zmieniłam pracę. Na zakończenie tego dobrego roku chciałabym zrobić jeszcze jedną dobrą rzecz. Od ponad dwóch lat obserwujemy jak władza w Polsce ogranicza prawa obywatelskie takie jak prawo do niezależnego sądu, prawo do zgromadzeń czy prawa kobiet. Chciałabym swoje kolejne urodziny świętować w trochę lepszym kraju. Dlatego z okazji 27 urodzin zamiast kupowania prezentów zapraszam do udziału w mojej urodzinowej zbiórce dla Amnesty International. O działaniach Amnesty w sprawie sytuacji w Polsce możecie poczytać tutaj: https://amnesty.org.pl/kampanie/prawa-czlowieka-w-polsce/ Wszystkie osoby, które wezmą udział w zbiórce zapraszam na IMPREZĘ URODZINOWĄ! Darczyńca, który przekaże najwyższą kwotę otrzyma dodatkowo w prezencie ostatnią butelkę weselnej pigwówki mojej Babci. PS: A jeśli chcecie mi sprawić dodatkową przyjemność to zachęcam, aby któregoś dnia dać się zatrzymać moim fundraiserom, którzy codziennie pracują w okolicach centrum Warszawy, Krakowa lub Łodzi i wypełnić z nimi formularz polecenia zapłaty na rzecz Amnesty :)

19.07.2017 16.08.2017

Agata Konarzewska