Robert Pastryk Warszawa Twój szczęśliwy dzień

Wesprzyj świetnych, zaangażowanych, młodych ludzi z Amnesty!

Proszę Cię, zrób prezent. Ważny prezent! Czyń dobro! Zbliżają się moje urodziny (22 czerwca). Może chcesz mi zrobić prezent, a nie wiesz jaki? Twój problem właśnie rozwiązał się! Wpłać dowolną kwotę na rzecz warszawskiej grupy lokalnej Amnesty International. Ta wspaniała organizacja od dziesięcioleci działa na rzecz praw człowieka na całym świecie. A warszawska grupa lokalna to fantastyczni, młodzi (w większości :)), zaangażowani ludzie, dla których prawa człowieka są bardzo ważne. Ci młodzi ludzie to przyszłość społeczeństwa obywatelskiego, to Oni już teraz i w przyszłości będą aktywnie działać, broniąc Twoich praw. I praw Twoich dzieci. Nie zawsze musimy się zgadzać, ale przecież chcemy wszyscy wspierać tych, którym "się chce", prawda? A Oni naprawdę działają! Prowadzą akcje edukacyjne, piszą listy w obronie więźniów sumienia, wspierają tych, którzy potrzebują pomocy. P.S. Oni działają KONKRETNIE! Oni i ja będziemy Ci bardzo wdzięczni!

15.05.2017 30.06.2017

Robert Pastryk