Trójmiasto wysyła listy!
Amnesty International Trójmiasto Gdańsk Maraton Pisania Listów!

Trójmiasto wysyła listy!

Pomóż nam wysłać listy! Maraton Pisania Listów to największe przedsięwzięcie Amnesty International w ciągu całego roku! Świętowanie Międzynarodowego Dnia Praw Człowieka połączone jest z wysyłaniem apeli do władz państw i listów solidarnościowych do osób, których fundamentalne prawa zostały złamane. Im więcej listów, tym większa szansa, że uda nam się poprawić los bohatera lub bohaterki MPL. Potrzebujemy funduszy by wysłać te listy w świat. Wesprzyj Maraton i ruch Amnesty, pomóż nam walczyć o wolność! Maraton to unikatowe wydarzenie. Za każdym razem jest magicznie. Czuję, że robimy coś pięknego. Każdy nasz list, to szansa dla drugiego człowieka! Po każdym Maratonie spływają do nas dobre wiadomości. Ktoś wreszcie zobaczył swoją rodzinę, ktoś odzyskał należną mu wolność w swoje 69. urodziny, ktoś mógł dzielić się swoją miłością i sobą tak, jak chce. Maraton Pisania Listów to maraton ludzkich serc P.S Liczymy na Ciebie, podaj dalej! :)

27.11.2018 10.12.2018

Amnesty International Trójmiasto