Trójmiasto pisze listy!
Amnesty International Trójmiasto Gdańsk Maraton Pisania Listów!

Trójmiasto pisze listy!

W grudniu jest dużo do świętowania, przechodząc przez różne święta, a kończąc na witaniu nowego roku. My, w Amnesty International najbardziej świętujemy dziesiąty grudnia – Dzień Praw Człowieka, a zamiast tradycyjnych potraw, czy pieśni piszemy listy. Listy, które mają wyrażać nasz sprzeciw łamaniu praw człowieka, listy, które ratują życie. Maraton Pisania Listów w Gdańsku, Sopocie i Gdyni jest organizowany przez Amnesty International Trójmiasto od 2013 roku. Do tej pory udało nam się napisać ponad 1600 listów! Organizacja Maratonu Pisania Listów to kilkanaście tygodni przygotowań i ogrom zaangażowania ze strony aktywistów i aktywistek. Dzięki Twojemu wsparciu będziemy mogli wypromować Maraton, wyprodukować plakaty, naklejki, przypinki, zakupić papier, koperty i znaczki. Pomóż: 15zł- zestaw 3 wegańskich pralinek: o smaku piernikowym, czekoladowym, śliwkowym, pomarańczowo- migdałowym, kokosowym. 30zł- keksówka wegańskiego piernika 50zł- wegańska bombonierka 100zł- keksówka wegańskiego piernik+ ciasto niespodzianka! Dziękujemy za pomoc! <3

28.11.2017 11.12.2017

Amnesty International Trójmiasto