Scena Główna!
Amnesty International Warszawa Warszawa Maraton Pisania Listów!

Scena Główna!

Grupa lokalna Amnesty International Warszawa zbiera fundusze na organizację Sceny Głównej Maratonu Pisania Listów! Pieniędzy potrzebujemy na wszystko. Na znaczki pocztowe, koperty, długopisy, materiały dla wolontariuszy i wolontariuszek, plakaty, a nawet na kawę dla osób piszących listy - przecież jak człowiek napisze 20 listów, to mu się kawa należy! :) A teraz to, co wszyscy lubią najbardziej, progi! 1. Jeżeli wpłacisz 5 złotych, otrzymasz od nas pięknego maila z podziękowaniami i naszą dozgonną wdzięczność, i na pewno też wdzięczność bohaterów i bohaterek Maratonu Pisania Listów! 2. Jeżeli wpłacisz 10 złotych, otrzymasz od nas 5 "znaczków pocztowych", czyli nalepki z tegorocznego Maratonu Pisania Listów + wszystko to, co powyżej! 3. Jeżeli wpłacisz 20 złotych, otrzymasz od nas oryginalny, jedyny w swoim rodzaju długopis Amnesty International zaprojektowany na Maraton Pisania Listów 2016 (a przecież ile listów i petycji można napisać takim długopisem!) + wszystko to, co powyżej! 5. Jeżeli wpłacisz 50 złotych, otrzymasz od nas smycz Amnesty International wyprodukowaną na Maraton Pisania Listów 2016 + wszystko to, co powyżej! 6. Jeżeli wpłacisz 100 złotych, otrzymasz od nas super-hiper koszulkę Amnesty International ręcznie robioną (tak, mamy własne sita do sitodruku i to my robimy koszulki!) + oczywiście wszystko to, co powyżej! 7. Kolejne progi boimy się robić, ale jeżeli wpłacisz więcej niż 100 złotych, to na pewno wymyślimy coś bardzo-amnestyjnie-super-fajnego!

23.11.2016 11.12.2016

Amnesty International Warszawa