Trizarza zbiera na organizację Maratonu!
Adrian Zarzecki Maraton Pisania Listów!

Trizarza zbiera na organizację Maratonu!

Jak co roku wspieram Międzynarodowy Maraton Pisania Pisania Listów. To wydarzenie trwa zwykle 24h (zatem powinno się nazywać ultramaraton :/ ). O co chodzi? Uczestnicy i uczestniczki piszą listy w obronie prześladowanych osób (m.in. ze względu na rasę, kolor skóry, religię, orientację seksualną). Dzięki temu, że zalewamy przedstawicieli władz setkami tysięcy listów, zmieniamy los osób poszkodowanych (często, gęsto nieludzko traktowanych). Ludzie opuszczają wiezienia, przestają być torturowani, a oprawcy są pociągani do odpowiedzialności. Tak, to się naprawdę dzieje! Co ja tu robię? Jestem tu po to, żeby przekonać Cię do przekazania darowizny na organizację tego szczytnego wydarzenia. Przykładowo: jeden zagraniczny znaczek kosztuje koło 5 zł. Listów jest wysyłanych prawie 300 tysięcy. Zatem ten transfer... trochę kosztuje. Moim celem jest uzbieranie 1000 zł. Co w zamian? Jeśli wesprzesz Maraton kwotą: 80 zł - zorganizuję specjalnie dla Ciebie indywidualny trening biegowy, 100 zł - możesz liczyć na indywidualną lekcję pływania na jednym z najbardziej urokliwych warszawskich basenów :) 250 zł - weźmiesz udział w trzech indywidualnych lekcjach pływackich.

20.10.2016 12.12.2016

Adrian Zarzecki