Robię warzywną sałatkę
Aleksander Pawłowski Warszawa Maraton Pisania Listów!

Robię warzywną sałatkę

TO JUŻ PEWNE - ZEBRAŁEM 1000 ZŁ I ROBIĘ WARZYWNĄ SAŁATKĘ! Jeśli wesprzesz Maraton Pisania Listów - dam Ci gryza. Sałatka będzie z groszkiem, jajkiem, marchewką i kartofelkami. Te ostatnie planuję ugotować w koszulkach. Pomóż: • wpłacisz 10 zł - poczęstuję cię sałatką podczas finału Maratonu w Warszawie • wpłacisz 20 zł - to co powyżej + dostaniesz pajdę chleba • wpłacisz 30 zł - to co powyżej + dodatkowy majonez • wpłacisz 50 zł - to co powyżej + dokładka • wpłacisz 100 zł - to co powyżej + otrzymasz koszulkę z wizerunkiem mojej sałatki • wpłacisz 200 zł - to co powyżej + gar sałatki na Święta! Sałatka będzie raczej dobra, więc polecam wsparcie tej zbiórki. Zwłaszcza, że kasa idzie na obronę więźniów sumienia. WYZWANIA ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ☑ Zbiorę 1000 zł - ROBIĘ SAŁATKĘ ☑ Zbiorę 1500 zł - NOWY SKŁADNIK: OGÓREK KISZONY ☐ Zbiorę 2000 zł - NOWY SKŁADNIK: JABŁKO ☐ Zbiorę 2500 zł - NOWY SKŁADNIK: CEBULA ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- KONSUMPCJA ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wszystkich sałatkowiczów zapraszam na uroczystą konsumpcję w sobotę 10 grudnia o godzinie 16:00 w Domu Braci Jabłkowskich (dawny Traffic) na ulicy Brackiej 25 w Warszawie. Będzie okazja do spotkania się i pogadania. :) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AKTUALIZACJE -----------------------------------------------------------06.12.2016------------------------------------------------------------- Jest moc i kolejne wyzwania. Pomyślałem sobie, że warto uzupełnić sałatkę nowymi składnikami: ogórkiem, jabłkiem i cebulą. Pomożecie? -----------------------------------------------------------05.12.2016------------------------------------------------------------- STAŁO SIĘ! ZBIÓRKA PRZEKROCZYŁA 1000 ZŁ A WIĘC CZAS ZAKASAĆ RĘKAWY. TO JEDNAK NIE KONIEC WYZWAŃ! :) -----------------------------------------------------------23.11.2016------------------------------------------------------------- Zebrałem już 500 zł! Z tej okazji przygotowałem specjalną transmisję live ;) Zachęcam do obejrzenia: http://bit.ly/2gCdLWu -----------------------------------------------------------09.11.2016------------------------------------------------------------- Drogi pamiętniczku! Wybory w USA wygrał Trump, a z nieba leci biały syf. Ceny groszku poszły w górę. Rozpoczynam budowę schronu. -----------------------------------------------------------08.11.2016------------------------------------------------------------- Drogi pamiętniczku! Dzisiaj moją zbiórkę wsparli kolejarze, a wesprzeć obiecali ją restauratorzy. Kocham PKP i lubię jeść, więc to dobrze. Śledzę notowania cen zielonego groszku i wygląda na to, że jego kurs w grudniu 2016 będzie optymalny. Na dworze zimno i leje. Może jednak nie będzie tak źle? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

17.10.2016 31.12.2016

Aleksander Pawłowski